Caverion Trainee - en språngbräda för din karriär

 

Är du nyutexaminerad eller vill få en nystart på karriären? Vi söker Ingenjörstrainees som förbättrar omgivningar där människor bor, arbetar och reser.

På Caverion får du de bästa förutsättningarna och utvecklas inom teknik, projektledning, affärsmannaskap, ledarskap och göra en spännande karriär i en framtidsbransch. I Januari 2023 kickade vi ingång vårt traineeprogram för studenter inom ingenjörsutbildningarna med fokus på projekt. Vi välkomnar John, Ludvig, Abdirahman, Einar och Eddie! Efter en mängd tuffa tester är det dags för killarna att börja det innehållsfyllda året som traineer. Lycka till på er resa inom Caverion! 

 

Trainee_2023_bild2.JPG
 

"Jag tror detta blir en väldigt bra start på min nya karriär”. 
Läs mer om vår trainee John

Vem kan ansöka till Traineeprogrammet?

Förutsättningarna för att lyckas som Trainee inom Caverion är att du är ansvarstagande och en lagspelare. Du har ett genuint intresse för teknik, hållbara energilösningar samt att leda människor för att vi tillsammans ska nå våra mål. På Caverion tummar vi aldrig på säkerheten. Att garantera säkerheten är alltid din första prioritet. Du är duktig på att kommunicera flytande på svenska och engelska både i tal och skift. Du är målfokuserad, självgående samt driven och har inga problem att lyfta blicken för att lösa problem som inte direkt är knutit till din uppgift eller område. Du har B-körkort och är beredd att resa till viss del i tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Basinfo om Traineeprogrammet

  • Antal platser: ca 5 st tjänster
  • Utbildning: Ingenjörsexamen Master/Kandidat
  • Start: Augusti 2023
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Ort: Stockholm, Malmö, Göteborg, Umeå, Uppsala, Karlstad och andra städer kan diskuteras
  • Rekryteringsprocess: Inledande intervju, djupintervju med chef, referenser samt assessment med tillhörande testprogram.

Har du frågor så är du välkommen att kontakta vår rekryteringsspecialist Marcus Davidsson, tel.nr. +46 702026729, marcus.davidsson@caverion.com .

Traineeguiden_Caverion_Fotogalleri6_square.jpg
 

Caverions Traineeprogram

Vårt traineeprogram sträcker sig över 12 månader. Alla trainees skolas in i en professionell projektledarroll och du blir snabbt en del av våra olika projekt inom alla verksamhetsområden lokalt på den ort du är anställd. Under programmet får du, med stöd av allokerad handledare, möjlighet att arbeta med projektledning, anbud och kalkylering samt ekonomi och inköp.

Delar av programtiden kommer läggas på ett gemensamt utbildningsprogram inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap, entreprenadjuridik och kommunikation med mera. Parallellt med ordinarie arbete kommer du delta i aktiviteter i koncerngemensamma projekt. Att leda medarbetare ingår som en del av traineeuppdraget.

Efter programmet har du alla förutsättningar att göra en lysande karriär inom Caverion och i fastighetsbranschen i stort! 

 
Traineeguiden_Caverion_Fotogalleri8_square.jpg

Om oss

Som trainee blir du anställd av Caverion Sverige, som ingår i Caverion-koncernen, noterad på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2021 cirka 2.1 miljarder euro och har omkring 15 000 kunniga medarbetare i 10 länder i norra och centrala Europa. Caverions tjänsteområden sträcker sig genom hela livscykeln – från rådgivande tjänster, design & konstruktion, till projekt, tekniskt och industriellt underhåll. Exempel på det kan vara ventilations-, rör och el-entreprenader samt Facility Managementuppdrag för byggnader, infrastruktur och för industrier.

På ett mer övergripande plan bidrar du till Caverions vision om att vara förstahandsvalet när omvärlden digitaliseras. Vårt uttalade syfte är att bygga smart och hållbart för framtiden. Vi fokuserar på det vi kallar ”handavtryck” – att via våra tjänster påverka en hållbar utveckling, att till exempel energieffektivisera för att möjliggöra energiomställningen eller att bygga ladd punkter för fordon för att bygga ut Sveriges ladd infrastruktur. Vi arbetar med den senaste, spännande tekniken inom området.

Riktiga erfarenheter av att arbeta på Caverion

 

Följ oss på

Instagram  LinkedIn  YouTube  Facebook  Twitter

#caverion #buildingperformance #caveriontrainee