Ida, projektledare, Finland

Ida-Johansson.jpg

Jag jobbar som projektledare inom energieffektivisering. Dessutom arbetar jag med olika interna utvecklingsprojekt. Mina arbetsuppgifter är uppdelade efter vilken fas de pågående projekten befinner sig i. Det bästa med mitt jobb är att jag får vara delaktig i planeringen, utvecklingen, men också utförandet av själva projektet. På så sätt är jag hela tiden involverad i utvecklingsarbetet men är även nära verksamheten och får arbeta nära våra partners.

Min karriär på Caverion började med att designa solenergisystem som en del av min praktik som projektingenjör. När mitt arbete utvecklades och mina studier fortsatte, fick jag titeln teknisk expert och tillslut projektledare energieffektivisering. Under mina år på Caverion har jag haft många olika typer av arbetsuppgifter. Till exempel inom försäljning, att räkna på anbud, produktutveckling, till och med inom marknadsföring. Jag skrev faktiskt mitt examensarbete på Caverion.

En vanlig arbetsdag inkluderar ofta arbete ute på projekten, möten med kunder och underentreprenörer, planering, projektledning, övervakning och prognoser. Arbetsuppgifterna varierar. Beslut som rör implementeringen av projekt måste fattas löpande, och snabbt

Hitta drömjobbet hos Caverion

Läs mer om hur Caverion arbetar