Hos oss kan du växa genom nya möjligheter, nu och i framtiden.

Vi vill att den nya generationen har rätt möjligheter att växa, platser där de kan prova sina kunskaper och möjlighet till ledning och stöttning, så att de kan fortsätta utvecklas. Vi tar vårt samhällsansvar på allvar. 

Du är viktig för oss

Många av våra unga proffs har tagit tillvara på möjligheterna, utvecklats och fortsatt sina karriärer hos oss som projektledare eller servicechefer. Vi välkomnar nya perspektiv och erfarenheter och använder den senaste tekniken.

Men för oss, handlar det om mer än tekniken. Det handlar om att förbättra vårt sätt att leva och arbeta i byggnaderna vi skapar. Hos oss, kan du nå din absoluta topp och vara stolt över vad du levererar: välmående för människor, företag och för planeten.

Hjälp oss göra något meningsfullt, skapa smarta miljöer där det är enklare att leva, arbetet blir mer produktivt, resorna säkrare och där vi kan fortsätta utforska och utvecklas. Building Performane.

Är du intresserad av att bli vår nästa

I många Caverion-länder, som Tyskland och Österrike, är lärlingar ett vanligt sätt att erbjuda unga sysselsättning. Som lärling ingår både perioder av studier och arbete. I Norge har Caverion en lång tradition som lärlingsföretag för studenter i yrkesskolor.

Traineeprogram, praktikperioder och samarbeten kring examensarbeten ger oss möjligheter att vara involverade i unga studenters utveckling. Traineeprogram utgöra en viktig rekryteringskanal för Caverion. Många av våra mest högpresterande medarbetare började som trainees.

 

 
 

Träffa dina framtida kollegor