Du växer med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet.

Att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av sina kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden.

Vi finns också i 10 länder och i genomsnitt arbetar medarbetare hos oss i över 10 år. Vår rekordkarriär varade i över 50 år – det är många år av teamkänsla och Building Performance.

Hjälp oss göra något meningsfullt, skapa smarta miljöer där det är enklare att leva, arbetet blir mer produktivt, resorna säkrare och där vi kan fortsätta utforska och utvecklas. Building Performane.

Två kollegor hälsar på varandra
 
badge-kf2022.png

Caverion Sverige har blivit utnämnd top 10 position i både civilingenjör och högskoleingenjör kategorierna i Karriarföretagens undersökning för Young Professionals.

Sedan 2011 har Karriärföretagen varje år presenterat Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. I år har de under Maj – Juli 2022 genomfört en omröstning bland Young Professionals gällande deras val av framtida arbetsgivare genom att ställa frågan, vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2022. År 2022 kvalificierade sig Caverion Sverige till top 10 listan i både civilingenjör och högskoleingenjör kategorierna.

Läs mer

 
 

Studenter

Varje år söker sig lärlingar, praktikanter, studenter och sommarvikarier till Caverion. Vi ser kontakten med intresserade och ambitiösa studenter som mycket värdefull och vill därför kunna erbjuda både praktik och ex-jobb inom Caverion.

Lärling/praktik

Att börja som lärling/praktikant är ofta en utmärkt start på en karriär inom Caverion med intressanta utmaningar och möjligheter att använda din nyvunna kunskap i praktiken. Du som lärling/praktikant bidrar med nya perspektiv. Dessutom är ni viktiga för vår framtid.

Ni är dem som kommer driva utvecklingen framåt genom att se världen på ett helt annat sätt, våga tänka annorlunda och se situationer med andra ögon. När vi på Caverion kan ge rätt stöd och rätt utvecklingsmöjligheter kan ni gå hur långt som helst. Många av exempelvis våra lärlingar har tagit chansen att fortsätta sina karriärer på Caverion som bland annat projektledare, avdelningschef och regionchef.
För mer information och intresseanmälan kring lärlingsplats eller praktikplats kontakta det lokala kontoret på orten du är intresserad av.

Bli Trainee hos oss

Traineeprogram är en fantastisk start på karriären och ett steg in i arbetslivet. Just nu arbetar vi fram ett traineeprogram som kommer att ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas och göra en spännande karriär hos oss. Som trainee hos oss kommer du få mentorskap, utbildning och anställning från start.
Ansökningsperioden för traineetjänster kommer inom kort att startas. Håll utkik!

Examensarbete

Att göra ditt examensarbete på Caverion är ett bra sätt att inleda din karriär hos oss. Du får goda möjligheter att engagera dig i intressanta projekt samtidigt som du knyter värdefulla kontakter för din framtida karriär. Du får värdefull erfarenhet och vi får tillgång till nya idéer och kunskaper, men får framförallt också lära känna dig! Vi har flera kollegor som arbetar på Caverion idag som började hos oss genom just sitt ex-jobb.
Med vårt breda tekniska utbud är vi stolta över att kunna presentera många olika inriktningar för dig som student att skriva om.

Nedan ser du ett litet urval av det vi kan erbjuda:

  • El
  • VS
  • Ventilation
  • Kyla
  • Automation
  • HR
  • Ekonomi
  • Affärs- och verksamhetsutveckling
  • Energi

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill skriva ditt ex-jobb för oss. Det vi önskar av dig som student är att du har en ungefärlig idé kring vad du vill skriva om när du kontaktar oss. Exempelvis om du har hittat ett behov som finns inom vår organisation, eller kanske har en idé som du tror kan hjälpa vår verksamhet framåt.

Välkommen att kontakta ansvarig chef inom regionen/orten du önskar skriva ditt ex-jobb mot. Du hittar kontaktinformation till ansvariga under ”kontakta oss” på kontorssidorna.