Möjligheter för studenter

 

Du växer med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet.

Att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av sina kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden.

Vi finns också i 10 länder och i genomsnitt arbetar medarbetare hos oss i över 10 år. Vår rekordkarriär varade i över 50 år – det är många år av teamkänsla och Building Performance.

Hjälp oss göra något meningsfullt, skapa smarta miljöer där det är enklare att leva, arbetet blir mer produktivt, resorna säkrare och där vi kan fortsätta utforska och utvecklas. Building Performance.

Läs mer om våra utmärkelser

Två kollegor sitter i en bil

Studenter

Varje år söker sig lärlingar, praktikanter, studenter och sommarvikarier till Caverion. Vi ser kontakten med intresserade och ambitiösa studenter som mycket värdefull och vill därför kunna erbjuda både lärlingsplatser, LIA, praktik, examensarbete och trainee inom Caverion.

_C6A6746.png

Lärling

Varje år tar Caverion emot lärlingar för att ge en ny generation talanger möjlighet att växa och vara en del av vårt vinnande lag.

Ett mål i Caverions långsiktiga strategi är att ta emot lärlingar inom hela vår verksamhet och genom att ta emot en lärling på arbetsplatsen stödjer vi etablering på arbetsmarknaden. Vi vill vara en aktiv partner som tar ansvar för branschen genom att erbjuda värdefull erfarenhet och praktisk kunskap samt att vi som företag får in talanger som kommer med nya idéer och kunskap och därigenom bidrar till vår utveckling. Det är också en chans att säkra kompetensförsörjningen i framtiden inom Caverion.

Vi arbetar strukturerat under hela lärlingsresan där varje lärling får en handledare som ges tid att ta hand om, handleda och instruera lärlingen under den tid som denne är på arbetsplatsen. Efter genomförd lärlingsperiod är det närmaste chef och handledare som tillsammans säkerställer att lärlingen fått de kunskaper och färdigheter som anges i läroplanen enligt kollektivavtal. 

 

Hur söker jag lärlingsplats på Caverion?
 
Vi annonserar efter lärlingar på vår karriärsida - där våra vakanser annonseras eller så kan du skicka in en spontanansökan till oss.

_C6A6746.jpg

LIA

Att ha en nära relation till våra framtida medarbetare redan under studietiden i tidiga år är viktigt för oss på Caverion. Som en del i detta arbete vill vi vara en given partner där vi välkomnar och tar emot praktikanter under pågående utbildning för att skapa en bra balans mellan teori och praktik.

Vi tycker det är viktigt att vara är en hållbar arbetsgivare för branschen där vi tar emot nya talanger genom att ge dem en inblick i deras kommande yrkesval. Vi vill dock poängtera att vi tycker det likväl är lika viktigt för vår egen del där vi får möjlighet att möta, lära känna och knyta viktiga kontakter till våra blivande medarbetare, kollegor och samarbetspartners.

Vi samarbetar med flertalet yrkeshögskolor runt om i landet där vi vill vara delaktiga i undervisningen samt arbeta strukturerat med studenters praktikperioder.

Är du intresserad av att göra din LIA/praktikperiod hos oss på Caverion så skickar du in din ansökan här. 

 
Caverion_Myllypuro15928.jpg

Examensarbete

Examensarbete/exjobb är ett utmärkt tillfälle att få närmare kontakt med Caverion och bygga relationer för framtiden.

Vi verkar i en spännande, föränderlig och ständigt aktuell bransch. Genom vår bredd av olika kompetensområden och discipliner kan vi erbjuda intressanta examensjobb inom allt från El, VS, Ventilation, Kyla, SMART-tech, säkerhet, energi- och miljöfrågor eller varför inte något område inom våra supportfunktioner: affärsutveckling, juridik, HR eller marknad.     

Vi uppmuntrar nytänkande som gör skillnad, både för vår egen verksamhet och i samhället.  När vi jobbar med studenter som skriver uppsats eller examensarbete utgår vi från Caverions affärsmässiga behov. Ämnet ska var relevant och utvecklande – både för dig och för oss.

Vi gör alltid vårt yttersta för att underlätta möjligheten att ta emot studenter och har vi egna frågeställningar eller teman använder vi vår karriärsida där vi utannonserar förslag på examensarbete eller så kan du skicka in en spontanansökan till oss. 

 

Läs mer om våra andra kollegor

 
Två arbetare på fältet

Varför Caverion? Våra unga medarbetare berättar.

Svar 213/969
Jag trivs med det jag gör och chansen att få prova nya spännande projekt gör att caverion är en bra arbetsgivare för mig.”

Svar 104/969
"Jag har ett säkert arbete, att jag utvecklas både som person och inom yrket och bra kollegor

Svar 734/969
"Efter att ha fått prova på olika typer av jobb hos Caverion så har jag landat i ett som jag känner att jag trivs med, där jag får utveckla mig själv och känna att jag bidrar till samhället

Läs mer om "Varför Caverion?"

 

Följ vår vardag på sociala medier

Instagram  LinkedIn  YouTube  Facebook TikTok

#caverion #caveriontrainee #karriärpåcaverion