Våra utmärkelser

Topp 5 mest attraktiva arbetsgivare bland kvinnor

Vi är stolta och glada att meddela att vi är ett av bolagen Topp 5 mest attraktiva arbetsgivare för kvinnor bland civilingenjörer!  Karriärföretagen har genomfört en omröstning i sitt nätverk, bland de kvinnliga medlemmarna som resulterat i en topp 10 lista för var kvinnor vill jobba någonstans inom respektive utbildningskategori. 

Vi är glada att medlemmarna röstat fram oss och att de anser att vi är en av de mest attraktiva arbetsgivarna. De vill vi vara idag och i framtiden, och det är nått vi jobbar med aktivt. 

Läs mer om våra utmärkelser

Nimetön malli (7).png
Top15.jpg

Vi har ett av Sveriges mest attraktiva Traineeprogram

Karriärföretagens studentnätverk har under perioden December 2023 - Januari 2024 gjort en ny omröstning för att ta fram de 15 mest attraktiva traineeprogrammen inom 4 olika kategorier. Ekonomer, IT, Civilingenjörer & Högskoleingenjörer. De svarande har fått välja de tre Traineeprogram som de upplever som mest attraktiva av samtliga publicerade Traineeprogram ifrån utsedda Karriärföretag. Caverions Traineeprogram blev vald till top 15 mest attraktiva programmet bland Civilingenjörer och Högskoleingenjörer.

Caverions Uno Lundberg utnämd som Årets vd och Anna-Carin Ingemansson utnämd som Årets förebild inom HR.

Karriärföretagen har varje år sedan 2011 presenterat Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom olika kategorier bland annat civilingenjörer och högskoleingenjörer. Vi är jätteglada att vi vunnit pris i två av Karriärföretagens kategorier. Uno som Årets vd och Anna-Carin som Årets förebild inom HR. Vårt mål är att bli den mest attraktiva arbetsgivaren inom vår bransch och med detta bevisar vi att vi är på god väg. 

Läs mer

 

Karriärföretagen 2023_årets_vd_årets_förebild_inom_HR.jpg
Uno_årets_vd_1080x628.jpg

 

Caverions Uno Lundberg utnämnd till ”Årets vd” i Universums Employer Branding Awards 2023!

Varje år utser företaget Universum individer och arbetsgivare som aktivt jobbar med Employer Branding. Vinnare i kategorin årets employer branding vd är Uno Lundberg. Vi är enormt stolta över Unos insats och priset och vi som jobbar på Caverion är glada över att vara en del av Unos team – vi gör det tillsammans!

Läs mer

 

Caverion utnämnd till ”Årets nykomling” i Universums Employer Branding Awards!

Tack vare dedikerade och fantastiska kollegor i Sverige. Vi är ”Årets nykomling” men ändå gammal i gamet. Vi jobbar på och är glada för att vårt arbete märks - vi skapar smarta, hållbara omgivningar – och vi är många som gärna bidrar. 90% av vår tid spenderar vi inomhus och 30% av människans koldioxidavtryck kommer från byggnader. Klart vi kan göra skillnad! Genom energieffektivisering, genom smarta lösningar. Det tillsammans med en motiverande arbetsvardag som ger rum för en fin arbetsplats!

Läs mer

ILhmZ37A6C1I7b1DDzgT.jpeg
Logga_karriärföretag2023.png

 

Caverion Sverige har blivit utnämnd top 3 position i högskoleingenjör kategorin och top 10 i civilingenjör kategorin i Karriarföretagens undersökning för Young Professionals.

Sedan 2011 har Karriärföretagen varje år presenterat Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under Januari – April 2023 genomfördes en omröstning bland Young Professionals gällande deras val av framtida arbetsgivare genom att ställa frågan, vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2023. Också i civilingenjör och högskoleingenjör kategorierna kvalificierade sig Caverion Sverige till top 10 listan. 

Läs mer