Anna, servicechef

Anna_Erson_Karriärväg.jpg
Namn: Anna
Caverion-stad:
Stockholm
Utbildning: Treårig Turist- och hotellutbildning i Hede, Härjedalen. Därefter en ettårig påbyggnadsutbildning  Administration inom Hotell- och restaurang.
Arbetsbeskrivning:
Servicechef på FM Sthlm Förvaltning.

Min karriärväg hos Caverion:

Började som Servicechef 2012 och blev ett år senare Koordinator SÖS, vikarie servicechef Ramsbury fram till 2016. Nu är min roll Servicechef för ett företag som äger flera kommersiella fastigheter i centrala Stockholm.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut som servicechef?

Kommer till jobbet och driftkontoret på ca 06.30. Har kort morgonmöte med mina excellenta medarbetare, Olov, Soheil och Thomas där vi går igenom dagens jobb och ser till att de är informerade, uppdaterade och mår bra. Sedan planerar jag framtida jobb och åtgärder som eventuellt ska ske under veckan, samt mailar ut information om det. Efter det delar jag ut ordrar när de kommer in, kollar tider och attesterar fakturor. Tar en sväng och ronderar runt i fastigheterna som alla utom en ligger runt Drottninggatan. Äter ibland golunch ute, men oftast i vårt lilla pentry på kontoret. Oftast är det fullt upp hela dagen tills vi ska hem.
 
Mina hobbies: Film, musik och vår hund Rall.
Mitt drömyrke som barn:
Jag ville ha en egen bondgård :)
Min favoritseriefigur:
Deadpool

Vad gör ditt arbete meningsfullt? 

Det är att ge kunden ett mervärde, att visa att vi är proffsiga och serviceminded, att vi finns på plats och bryr oss om fastigheterna och hyresgästerna.
 

Och vad tycker du är bäst hos Caverion?

Att det är en trygg arbetsgivare, även om det är ett så stort företag. Företaget satsar hela tiden på att utvecklas och på framtiden – alla får vara med.

Se våra lediga jobb

Läs mer om våra andra kollegor