Lovisa, affärsutvecklare

IMG_9528_Lovisa Dannelind.jpeg
Namn: Lovisa
Smeknamn:
Då ingen annan heter Lovisa på bolaget (vad jag vet) så går jag än så länge under enbart Lovisa
Caverion-stad:
Stockholm
Utbildning: Civilingenjörsutbildning i Energisystem
Arbetsbeskrivning:
Affärsutvecklare


Min karriärväg hos Caverion:

Jag började på Caverion som sommarjobbare år 2020 och fortsatte sedan att arbeta extra under den sista studietiden tills jag tog examen och började på Caverion på heltid. Jag har haft förmånen att tillhöra ett härligt gäng med en engagerad chef som gör att jag kontinuerligt ökat min kompetens och växt i min roll. Idag är jag team-leader för den del av Affärsutvecklingsgruppen som hanterar de större anbudsprojekten på Caverion samt strategi och utvecklingsprojekt kopplat till våra affärer.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut som affärsutvecklare?

Jag cyklar till kontoret på Kungsholmen och startar ofta min dag runt 7:30. Under dagen har jag ofta arbetsmöten inbokade där vi sitter en grupp och diskuterar strategi, pris eller anbudsmaterial till affärer vi ska lämna in anbud på. Jag sitter även i möten med vår Sverige- och koncernledning där vi diskuterar affärer. När jag får egen tid sitter jag och tar fram material till våra anbud samt koordinerar och planerar olika projekt som jag leder.
 
Mina hobbies: Träning, musik och att slötitta på dåliga tv-serier
Mitt drömyrke som barn:
Jag var nog ganska realistisk och såg framför mig att jag skulle hamna på ett kontor, medan andra drömde om att bli delfinskötare
 

Vad gör ditt arbete meningsfullt?

 Att jag bidrar till hållbara och smarta städer genom de affärer Caverion gör. Exempelvis när vi lyckas få kunder att se på sina kostnader utifrån ett totalkostnadsperspektiv, där vi har möjlighet att bidra till kostnadsreduceringar och klimatvinster genom vårt arbete med energi, digitala verktyg och driftsäkerhet.

Vad är bäst med att arbeta hos Caverion?

Att Caverion är ett företag som ständigt vill utvecklas och därmed även ger unga medarbetare chansen att växa med företaget och göra sin röst hörd.
 

Läs mer om våra andra kollegor