Mattias, distriktschef

Mattias Trana Karriär.1.jpg

Namn: Mattias
Caverion-stad:
Stockholm
Utbildning: Utbildad elektriker i grunden
Arbetsbeskrivning:
Distriktschef, MSO/Stockholm Förvaltning

Min karriärväg hos Caverion:

Jag började min karriär hos Caverion som projektledare i ett av våra MSO-uppdrag, närmare bestämt Karolinska sjukhuset Solna, 2016. Som projektledare i våra uppdrag innebär det att ansvara för hela projektleveransen, allt från kalkyl/anbud till slutdokumentation/överlämning och inom en stor variation av discipliner, vilket jag kom att trivas väldigt bra med.
När möjligheten dök upp ett år senare att få leda arbetsgruppen för projekt kändes det naturligt för mig att ta det ansvaret och med det möjligheten att driva utvecklingen av det gemensamma arbetet. Sedan ett år tillbaka är min roll distriktschef inom MSO och Sthlm Förvaltning, och där jag har haft förmånen att få komma att arbeta tillsammans med engagerade team och ett flertal spännande uppdrag inom drift och underhåll.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut som distriktschef?

En vanlig arbetsdag för mig innebär att jag åker ut till något av våra platskontor för att förlägga arbetsdagen därifrån. Att få komma ut bland våra verksamheter är betydelsefullt för mig och ger inspiration till det egna arbetet. Normalt ryms ett antal möten, både interna som externa, men även en del samtal med kollegor mellan det. Utöver det fungerar todo-listan som min kompass om dagarna.

Mina hobbies:

Förutom löpträningen är mina största intressen golf sommartid och snowboardåkning vintertid. 

Mitt drömyrke som barn:

Det var lite varierande. Under en period som barn var mitt drömyrke brandman.

Vad gör ditt arbete meningsfullt?

Vårt bidrag till samhällsnyttan, inte minst våra driftuppdrag för de sjukhus som ryms i vårt distrikt. Att vi i Caverion tar ansvar vad gäller energi/miljö och att vi verkar för ett mer hållbart klimat med våra tjänster och erbjudanden känns meningsfullt och ger en känsla av ett högre syfte.

Och vad tycker du är bäst hos Caverion?
Bäst hos Caverion är den stora möjligheten till utveckling, alla fantastiska medarbetare och den goda laganda som finns i vår organisation.

Läs mer om våra andra kollegor