Affärsutvecklare, Dahlia

Dahlia_3.jpg

Namn: Dahlia
Caverion-stad: Stockholm
Utbildning: Byggteknik med arkitektur på LTH
Arbetsbeskrivning: Affärsutvecklare vilket innebär att man gör många olika saker. Bland annat utvecklar befintliga affärer, skriver anbud och implementerar affären hos kunden. Min främsta roll är att hantera affärssupport.

Min karriärväg hos Caverion!

Winston Churchill sa något i stil med ”Du föds i en miljö, har din vardag i bebyggd miljö och du kommer dö i en sådan miljö”. Det gav mig aha-känsla: för att påverka människans välmående måste man jobba med de platser där vi befinner oss under hela livet, och det påverkade mitt karriärval. Jag började på Caverion våren 2022 och tidigare hade jag traditionella roller som ingenjör inom samhällsbyggnad. Som person är jag visionär, kreativ, strategisk och extrovert. Jag brinner för hållbarhet samt att använda ny teknik för att skapa framtidens fastigheter som gynnar människors välmående. Mitt mål är att skaka om marknaden och utveckla byggbranschen. Jag var därför glad när jag såg att en position som junior affärsutvecklare dök upp på Caverion; kände direkt att den här rollen passar mig perfekt!

Hur ser en vanlig arbetsdag ut som affärsutvecklare?

En typisk dag som affärsutvecklare börjar med en kopp grön te och besvara affärssupport-ärenden och hålla sig uppdaterad om nyheter och trender inom branschen. Sedan har jag möten med potentiella kunder och samarbetspartners för att presentera hur våra tjänster kan hjälpa deras företag att växa. Eftermiddagen består av möten med kollegor för samarbeten och utveckling av företaget. Dagen avslutas med att gå igenom to-do listan och planera för nästa dag.

Vad gör ditt arbete meningsfullt?

Man bygger i tio år och byggnaden ska leva i 100 år. Så drift och förvaltning är intressant för mig eftersom dessa installationer ger människan en behaglig miljö. På ett sätt är jag med och påverkar hur människor mår i flera hundra år. Det är meningsfullt!

Fritidsintresse!

När det gäller mina fritidsaktiviteter utanför jobbet så är jag engagerad i ideellt arbete för att främja kvinnors rättigheter genom stödjande insatser och påverkansarbete. Jag vill att varje kvinna i världen ska kunna nå sin fulla potential oavsett var de än befinner sig. För mitt arbete inom detta viktiga område så har jag fått äran att ta emot det nationella samt internationella stipendiet Young Women in Public Affairs Award (YWPA) från Zonta.”

Jag är en människa med mycket energi, därför är träning och fysisk aktivitet verkligen något som jag älskar. Utöver träning så är jag också en stor fan av Formel 1. För att stimulera min kreativitet så brukar jag också lägga tid på fotografering och redigera filmer och bilder. När jag behöver koppla av och varva ner läser jag böcker.

Vad tycker du är bäst hos Caverion?

Caverion är ett företag som är ledande inom hållbarhet och jag är stolt över att kunna arbeta med ett innovativt och progressivt företag. Dessutom värdesätter Caverion sina medarbetares utveckling mycket högt, vilket är en viktig faktor för att lyckas i min karriär.

Se våra lediga jobb

Läs mer om våra andra kollegor