Liban, Projektledare

Liban_återvändare.jpg

Liban återvände till Caverion – välkommen tillbaka!
Arbetsmarknaden är rörlig och många väljer att byta jobb när tillfälle uppstår. Men gräset är, som vi vet, inte alltid grönare på andra sidan. Och då är det extra trevligt att återvända hem till sin kända bakgård. Detta har bland annat Liban gjort!

Efter en sväng ute på vift har Liban kommit tillbaka och arbetar åter hos Caverion sedan februari. Vi ställde några frågor för att få veta vad han ska ta sig för nu:
”Nu är jag tillbaka och arbetar inom Managed Services Operations (MSO).”

Vilka är dina specialområden?
”Jag skulle säga att det är inom installation, projektledning och bygg, men även lite samordning. Jag gillar att vara spindeln i nätet.”

Hur kom det sig att du återvände till Caverion?
”Man brukar säga borta bra men hemma bäst – och för mig är Caverion hemma. Det är här jag har vuxit som mest, lärt mig som mest och formats till den jag är. Jag är helt enkelt en caverian.”

Nämn några av fördelarna med att arbeta här?
”Det är verkligen härliga kollegor, man stöttar varandra i svåra frågor. Förtroendet från ledningen är även en av det stora fördelarna.”

Vad ser du fram emot nu?
”Nu ser jag mest fram emot att komma in i matchen igen för Caverion. Det skall bli kul att träffa alla nygamla kollegor, kunder och leverantörer.”

Det låter tryggt och bra. Välkommen tillbaka Liban!

Se våra lediga tjänster

 

Läs mer om våra andra kollegor