Saga, Marknadsföringsspecialist

saga-storbacka_caverikirja.jpg

Namn: Saga
Caverion-stad: Vanda, Finland och Stockholm, Sverige
Utbildning: M.Sc. i ekonomi och företagsekonomi (marknadsföring)
Arbetsbeskrivning:
Specialist inom marknadsföring och kundupplevelser

Min karriärväg hos Caverion:

Jag började på Caverion 2020 som del av Caverion Finlands marknadsföringsteam. Jag arbetade här i över två år och specialiserade mig på kundupplevelser och inom Employer Branding. I maj 2022 flyttade jag till Caverion Group för att arbeta med utveckling av kundupplevelsen och Emplyer Branding uppgifter i det svenska marknadsföringsteamet. Under mitt ettåriga arbetsutbyte i det svenska teamet och koncernteamet fick jag möjlighet att se företaget ur olika perspektiv och arbeta i en internationell miljö.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut som marknadsförare?

Det senaste året har mitt arbete varit mycket beroende av om jag arbetar för koncernen eller Sverige. Dagarna innehåller ofta möten både internationellt och med mitt eget marknadsföringsteam, eget kreativt arbete, svara på e-post och arbeta i Excel. Ungefär en vecka i månaden arbetar jag på plats från Stockholm, annars arbetar jag från koncernens huvudkontor i Vapaala, Vanda. Mina arbetsuppgifter sträcker sig från mjukvaruutveckling för verktyg för kundupplevelser till mer kreativa uppgifter som innehållsproduktion för Employer Branding. Jag gillar att jag får använda mina kreativa, sociala och analytiska sidor i mitt arbete.

Mina hobbys: Löpning, gym, cykling, simning och matlagning.
Mitt drömyrke som barn: Sportjournalist
Om jag var en tecknad hjälte skulle jag vara: Spindelmannen

Vad är bäst med att jobba på Caverion?

Definitivt gemenskapen! Karriärmöjligheterna i ett stort företag är också en stor fördel och gör det möjligt att byta jobb inom företaget. Utbytet i det svenska teamet och koncernteamet gjorde att jag kunde växa och avancera i min karriär

Se våra lediga tjänster

Läs mer om våra andra kollegor