Sara, huvudprojektledare

20230603_165128_Sara Tingvall (1).jpg
Namn: Sara
Caverion-stad:
Uppsala
Utbildning: Arbetsledare inom anläggning och infrastruktur
Arbetsbeskrivning:
Huvudprojektledare Projekt


Min karriärväg hos Caverion: 

Jag kom i kontakt med Caverion i samband med min praktik under utbildningen där jag praktiserade som arbetsledare på ett av de större byggföretagen. Caverion levererade installationerna och jag fick känslan att det var ett företag som jag skulle vilja arbeta på. Våren 2018 började jag som projektledare för ventilation och hade den rollen ett par år för att sedan byta roll och bara köra huvudprojektledning i våra större projekt där vi levererar multidisciplin.
 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut som huvudprojektledare?

Börjar morgonen med att sätta mig och gå igenom mailen och planera dagen. Vanligtvis är dagarna fulla av inbokade möten för att checka av läget i mina projekt, övrig tid går åt att hantera de som behöver hanteras - både internt och externt. Dagen avslutas med att se över vad som är inplanerat dagen efter och lägga upp en grov plan, som nästan alltid ändras med kort varsel.
 
Mina hobbies: Hästar är mitt största intresse som jag nu även delar med min dotter, så det spenderas en hel del tid i stallet, på hästryggen eller i ridhuset. Träning är också något som jag gillar och prioriterar för att kunna prestera på topp!
Mitt drömyrke som barn:
Veterinär
Min favoritseriefigur: Vanilja i Röjar Ralf

Vad gör ditt arbete meningsfullt?

Säkerställa att
- Vi levererar det vi lovar
- Vi utforskar och förbättrar
- Vi gör det tillsammans (Min personliga favorit)
 

Och vad tycker du är bäst hos Caverion?

Alla möjligheter och världens bästa kollegor!

Se våra lediga tjänster

Läs mer om våra andra kollegor