Caverion Trainee - en språngbräda för din karriär

 

Är du nyutexaminerad eller vill få en nystart på karriären? 

Året 2024 Trainee-ansökan är nu öppen - ansök nu!

Vi söker Ingenjörstrainees som förbättrar omgivningar där människor bor, arbetar och reser. På Caverion får du de bästa förutsättningarna och utvecklas inom teknik, projektledning, affärsmannaskap, ledarskap och göra en spännande karriär i en framtidsbransch. 

Ansök till Trainee-programmet

"Jag tror detta blir en väldigt bra start på min nya karriär”. 
Läs mer om vår trainee John

Vem kan ansöka till Traineeprogrammet?

Förutsättningarna för att lyckas som Trainee inom Caverion är att du är ansvarstagande och en lagspelare. Du har ett genuint intresse för teknik, hållbara energilösningar samt att leda människor för att vi tillsammans ska nå våra mål. På Caverion tummar vi aldrig på säkerheten. Att garantera säkerheten är alltid din första prioritet. Du är duktig på att kommunicera flytande på svenska och engelska både i tal och skift. Du är målfokuserad, självgående samt driven och har inga problem att lyfta blicken för att lösa problem som inte direkt är knutit till din uppgift eller område. Du har B-körkort och är beredd att resa till viss del i tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Basinfo om Traineeprogrammet 2024

  • Utbildning: Ingenjörsexamen
  • Start: Augusti 2024
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Ort: Stockholm, Malmö, Göteborg, Umeå, Uppsala, Karlstad (fler kan diskuteras) 
  • Rekryteringsprocess: Inledande telefonintervju, djupintervju med chef, referenser samt urvalstester.

Ansök nu

Har du frågor så är du välkommen att kontakta vår rekryteringsspecialist Marcus Davidsson, tel.nr. +46 702026729, marcus.davidsson@caverion.com .

Traineeguiden_Caverion_Fotogalleri6_square.jpg
 

Caverions Traineeprogram

Vårt traineeprogram sträcker sig över 12 månader. Alla trainees skolas in i en professionell projektledarroll och du blir snabbt en del av våra olika projekt inom alla verksamhetsområden lokalt på den ort du är anställd. Under programmet får du, med stöd av allokerad handledare, möjlighet att arbeta med projektledning, anbud och kalkylering samt ekonomi och inköp.

Delar av programtiden kommer läggas på ett gemensamt utbildningsprogram inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap, entreprenadjuridik och kommunikation med mera. Parallellt med ordinarie arbete kommer du delta i aktiviteter i koncerngemensamma projekt. Att leda medarbetare ingår som en del av traineeuppdraget.

Efter programmet har du alla förutsättningar att göra en lysande karriär inom Caverion och i fastighetsbranschen i stort! 

 

Vi har ett av Sveriges mest attraktiva Traineeprogram

Karriärföretagens studentnätverk har under perioden Dec 2023 - Jan 2024 gjort en ny omröstning för att ta fram de 15 mest attraktiva traineeprogrammen inom 4 olika kategorier. Ekonomer, IT, Civilingenjörer & Högskoleingenjörer. Vårt Traineeprogram blev vald till top 15 mest attraktiva programmet bland Civilingenjörer och Högskoleingenjörer.

Ansök nu till vårt Traineeprogram 2024

Top15.jpg
 
Traineeguiden_Caverion_Fotogalleri8_square.jpg

Om oss

Som trainee blir du anställd av Caverion Sverige, som ingår i Caverionkoncernen, som 2022 omsatte cirka 2.3 miljarder euro. Vi har omkring 15 000 anställda i 10 länder i norra och centrala Europa. Caverions tjänsteområden sträcker sig genom hela livscykeln – från rådgivande tjänster och design & konstruktion, via projekt till tekniskt och industriellt underhåll. Våra strategiska teman är kärnan i vårt syfte och kopplar samman alla våra handlingar:  Människor, hållbarhet, digitalisering som leder till rätt kundupplevelse.

På ett mer övergripande plan bidrar du till Caverions vision - att vara förstahandsvalet när omvärlden digitaliseras. Vårt uttalade syfte är att bygga smart och hållbart för framtiden. Vi fokuserar på det vi kallar ”handavtryck” – att via våra tjänster påverka våra kunders fotavtryck för en hållbar utveckling, att till exempel energieffektivisera för att möjliggöra energiomställningen eller att bygga ut Sveriges laddinfrastruktur. Vi arbetar med den senaste, spännande tekniken inom området.

Riktiga erfarenheter av att arbeta på Caverion

 

Följ oss på

Instagram  LinkedIn  YouTube  Facebook  Twitter

#caverion #buildingperformance #caveriontrainee